dinsdag 26 mei 2009

Einde

Het seizoen ligt stil. De Eredivisie is beĆ«indigd, de bekers verdeeld, en ook de grote Europese competities zijn afgelopen. Net als onze competitie - groot in zijn beleving – is het voetbal nu helemaal op.

Hoewel, woensdag nog. De finale tussen de kampioenen van Europa die dit jaar ook eindelijk een finale tussen kampioenen is, en ook nog eens tussen de twee beste kampioenen: Barcelona en Manchester United. En dan is het echt het einde.

Voor de rest hebben we enkel nog geruchten, roddels en nieuwtjes waar we van moeten leven. Wie wordt de nieuwe coach van Ajax? Welke spelers moeten Feyenoord redden? Wat gebeurt er met de Nederlanders in Madrid? En dan ga je al weer naar het nieuwe seizoen.

Zo ook Voetwerk.

Na een jaar lang stukjes – meer dan 100 – is het tijd te stoppen. Voor even dan. Een ieder die ons bezocht, las en voor ons schreef: hartelijk dank. We hopen u terug te zien, over een week of zes. Wanneer de eerste rondes in Europa al weer worden gespeeld, de sterspelers en coaches weer verdeeld zijn, en wij zelf weer op een nieuw ingezaaide grasmat mogen gaan trainen. Dan zal ook Voetwerk het normale leven weer oppakken. Met nieuwe plannen en in een nieuw jasje.

Tot dan.

Sjaak & Vincent

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bericht nog niet gepost (Wie zal de nieuwe trainer van Ajax worden?) of Amsterdam presenteerde een nieuwe coach...

D. zei

De eerste ballen rollen alweer.

Wat te verwachten van voetwerk dit seizoen?