vrijdag 26 november 2010

Anderlecht (deel 0)

Morgen dus naar Anderlecht, maar eens even voorbereiden. De voorpagina van de website zegt heel groot '30 keer kampioen van België'. Dus zij hebben wel die derde ster.

Het eerste nieuwsbericht bevat het volgende plaatje:


Eronder staat: RSCA roept de supporters op om respectvol om te gaan met de huizen en de eigendommen van de buurtbewoners. Wildplassen levert veel klachten op. De stank irriteert en urine tast de muren van de gebouwen aan. Daarom is het verboden. Een duidelijk verhaal. Ik vraag me af hoevaak je tegen een muur moet pissen voordat hij omvalt.

Dan naar de voorbeschouwing van de wedstrijd. Het blijkt niet best te gaan met de bezoekers: Charleroi staat voorlopig troosteloos laatste met 7 op 48. RSCA scoorde dit seizoen al 32 keer en kreeg slechts 12 doelpunten tegen. De Zebra’s scoorden zelf slechts 10 keer en kregen ook al 30 tegendoelpunten te slikken. Uitstekende bijnaam, "de Zebra's".

De aftrap van RSC Anderlecht - Charleroi zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2010 om 20u in het Constant Vanden Stockstadion. Ik heb wel het gevoel dat ik er klaar voor ben.

Geen opmerkingen: